2012.01.07.
12:00

Írta: matolcsy

Na ez az igazi "majdnem"! - avagy csinálj Doritos chipset!

Véletlenül úgy esett, hogy a blog második bejegyzése is egy otthoni próbálkozásról fog szólni. Első alkalommal a Magyarországon kapható, ám meglehetősen drága Baileys ital előállításához nyújtottunk tippeket, most azonban egy igazi magyarországi hiánycikket, a nuku.hu oldal egyik zászlóshajóját (értsd: legvágyottabb termékét) próbáljuk meg otthoni/kisüzemi körülmények között megalkotni. 

 

Hatalmas szerencsénkre a gyártó maga is segíti egy videóval ezt a műveletet, gondolva itt a világ szerencsétlenebb országaira, ahol nem kapható az isteni tortilla chips. Lássuk: 

 

Szolgálati közlemény: a blog szerkesztősége jelentős mennyiségű Doritossal rendelkezik (a forrását itt most ne vitassuk), tehát hajlandók vagyunk beváltani 3,4 aranytallér = 1  80 grammos csomag árfolyamon.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://majdnem.blog.hu/api/trackback/id/tr703526110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása